.

.

… és GARANCIA

.

.Első számú partnerem CSIZMADIA ILDIKÓ szertartásvezető

……….Neki köszönhetően tudok 100 % garanciát vállalni minden esküvőre. Teljes biztonsággal tudom, ha bármi is történik (pl. betegség, baleset, vis maior eset), egy hasonló megjelenésű és minőségű szertartásvezető hölgy fog helyettesíteni a megbeszélt feltételek szerint. Ha Ildikó volna számotokra a szimpatikusabb választás a szertartásotokra, természetesen Őt is kérhetitek.


ÉS A KEDVELT TÖBBIEK…

.

Több tucat stílus, több száz előadó, több ezer sláger mind együtt, egyszerre, egy színpadon! Ez a NO STRESS BAND. Profi minőség és a dalok eredetiével megegyező hangzás. Mindez képzett zenészek játékával fűszerezve, kivételes énekhangok előadásában. Mintha kedvenceit élőben hallaná!

NO STRESS BAND partyzenekar

.

Én azért vagyok, hogy ti felszabadultan ünnepelhessetek. Egyetek, igyatok, táncoljatok, beszélgessetek, énekeljetek, szerelmesek legyetek, vagy épp elérzékenyüljetek… Szívvel-lélekkel, teljes odaadással, egész nap és éjjel értetek van ott. Mert minden utolsó részletig képben van, kézben tartja az eseményeket és aznap ti vagytok neki a legfontosabbak…

BÁRKÁNYI MÓNI ceremóniamester

.

hunyipeter

A ceremóniamester az esküvő biztos és színvonalas lebonyolítása érdekében, állandó figyelemmel kíséri végig tanácsadóként az esküvői előkészületeket. “A jelenléte nyugalmat kölcsönöz. A megszólalásai érdekesek, de nem túlzóak. Humorral, kedvességgel és határozottsággal kezeli a vendégsereget.”

.HUNYI PÉTER ceremóniamester

.

A munkamódszerem legfontosabb alapeleme, hogy minden pár és esküvő egyedi. Nálam nincsenek egyenmegoldások, nincsenek túlhasznált sémák. Mindig arra törekszem, hogy az esküvőtök ízig-vérig olyan legyen, mint Ti. Célkitűzésem, hogy valóban életetek egyik legboldogabb napját éljétek át és az odavezető utat is élvezzétek, vidáman emlékezzetek rá.

HAPPILY EVER BY DIÁNA VÍGH esküvőszervezés

.

AquamarinaAz Aquamarina a legnagyobb rendezvényhajó Magyarországon. Összesen 40 szobával és 5 rendezvényteremmel rendelkezik. Esküvőre a kifejezetten erre a célra kialakított, légkondicionált, full panorámás Duna terem (100-150 fő) és az Étterem (40-70 fő) ideális választás. Továbbra is tartjuk az a jó szokásunkat, hogy minden nálunk házasodó párnak ajándék lakosztályt biztosítunk.

AQUAMARINA HOTEL Rendezvényhajó & Étterem

.

A Deák Udvarház egy romantikus erdei kúria Kakucson. A Budapest mellett megbúvó, akác és fenyves erdőkkel körülölelt udvarházunk álomesküvők varázslatos színhelye. A környezet, az udvarház miliője és családunk vendégszeretete egyedi élménnyé varázsolja a nálunk eltöltött időt. A táj nagyszerűségével, a hely pozitív energiájával, családunk minden szeretettével és finomabbnál- finomabb kemencés ételeinkkel várjuk vendégeinket.

.DEÁK UDVARHÁZ rendezvény és esküvőhelyszín

Teljes dekorációk készítésével, bútorok és tárgyak felújításával és bérbeadásával foglalkozunk.
A komplett esküvői arculat elkészítésében a segítségetekre tudunk lenni. Így a meghívótól az utolsó szál virágig egy stílusban tudhatjátok a Nagy napotok megjelenését. Esküvőkre, fotózásokra és más eseményekre praktikusan ki is bérelhetőek tárgyaink.

CHETRES esküvői dekoráció

.

Szeretnétek az esküvőtökön meglepni a vendégeiteket egy felejthetetlen nyitótánccal? Vagy legalább az alapokat szeretnétek elsajátítani ahhoz, hogy a vendégekkel való táncolás gördülékenyen menjen? Gondoltatok arra, hogy egy vőlegény- vagy menyasszonytánccal lepitek meg a násznépet? Legyen az egy szóló produkció, vagy a barátok közös koreográfiája, nálunk lehetőséget kaptok minden igényetek megvalósításához! Tegyétek emlékezetessé a nagy napot és a tánclépéseket se bízzátok a véletlenre!

.TÁNC AZ ESKÜVŐDRE esküvői táncoktatás

.

Az Egy csipet torta célja, hogy valódi értéket és minőséget képviseljen, éppen ezért, tortáink nem „futószalagon”, hanem minden esetben személyre szabottan, az egyéni igényeknek megfelelően, megrendelésre készülnek. Fontosnak tartjuk a letisztult, stílusos megjelenést, azonban valljuk, hogy egy torta csak akkor lehet tökéletes, ha az esztétikumhoz a minőségi, természetes alapanyagokból megalkotott ízélmény is párosul.

EGY CSIPET TORTA egyedi torták

.

Ha a nagy napra egy különleges és finom tortát, desszertasztalt szeretnél, legyen az akár letisztult és elegáns vagy egy klasszikus darab, ami az esküvői dekorációval is harmonizál, esetleg egy extrém csoda ami csak rólatok és az emlékeitekről szól, nektek és a barátaitoknak. – akkor nálunk jó helyen lesznek az álmaid.

THE CAKE by Suzy Miller – egyedi torták.

.

Megnyitottuk Magyarország első tradicionális angol teázóját-vintage butikját, ahol házi sütemények, a legjobb minőségű angol teák, kávék, különleges limonádék várnak majd titeket, a galérián pedig egészen ritka és gyönyörű vintage ruhák és kiegészítők lesznek amiket Londonból és itthonról hozunk nektek… A koncepció picit új, a csapat a régi..

CYDONIA VINTAGE antik esküvői ruhák és kellékek.

.

.A Cross&Field üzlete különleges kis sziget a főváros forgatagában… ahol olyan hangulatot, figyelmességet, és őszinte törődést tapasztalhatunk, amit sokszor a magasan pozicionált bespoke üzletekben sem. Ha jobban belegondolok, ez olyasmi, ami nem az üzlet kategória függvénye, hanem az embereké, akik a lelkét alkotják az egésznek. Engem, mindenekelőtt, ez győzött meg…

Brainel Mehandi stílusszakértő.

CROSS & FIELD men’s fashion.

.

.

.

images_ret