.

.

.

.Első számú partnerem CSIZMADIA ILDIKÓ szertartásvezető

……….Neki köszönhetően tudok 100 % garanciát vállalni minden esküvőre. Teljes biztonsággal tudom, ha bármi is történik (pl. betegség, baleset, vis maior eset), egy hasonló megjelenésű és minőségű szertartásvezető hölgy fog helyettesíteni a megbeszélt feltételek szerint. 


ÉS A KEDVELT TÖBBIEK…

.

Több tucat stílus, több száz előadó, több ezer sláger mind együtt, egyszerre, egy színpadon! Ez a NO STRESS BAND. Profi minőség és a dalok eredetiével megegyező hangzás. Mindez képzett zenészek játékával fűszerezve, kivételes énekhangok előadásában. Mintha kedvenceit élőben hallaná!

NO STRESS BAND  partyzenekar

.

„Nem azért vagyok, hogy ellopjam a show-t…”   Észrevétlenül irányítom a nagy napotokat, hogy Ti önfeledten lehessetek a fénypontja.Inkább volnék a pár bizalmasa, az esküvő elegáns házigazdája, a vendégek kedves barátja, a szolgáltatók korrekt partnere.

TÓTH ZOLTÁN  ceremóniamester

.

Én azért vagyok, hogy ti felszabadultan ünnepelhessetek. Egyetek, igyatok, táncoljatok, beszélgessetek, énekeljetek, szerelmesek legyetek, vagy épp elérzékenyüljetek… Szívvel-lélekkel, teljes odaadással, egész nap és éjjel értetek van ott. Mert minden utolsó részletig képben van, kézben tartja az eseményeket és aznap ti vagytok neki a legfontosabbak…

BÁRKÁNYI MÓNI  ceremóniamester

.

hunyipeter

A ceremóniamester az esküvő biztos és színvonalas lebonyolítása érdekében, állandó figyelemmel kíséri végig tanácsadóként az esküvői előkészületeket. “A jelenléte nyugalmat kölcsönöz. A megszólalásai érdekesek, de nem túlzóak. Humorral, kedvességgel és határozottsággal kezeli a vendégsereget.”

HUNYI PÉTER  ceremóniamester

.

A munkamódszerem legfontosabb alapeleme, hogy minden pár és esküvő egyedi. Nálam nincsenek egyenmegoldások, nincsenek túlhasznált sémák. Mindig arra törekszem, hogy az esküvőtök ízig-vérig olyan legyen, mint Ti. Célkitűzésem, hogy valóban életetek egyik legboldogabb napját éljétek át és az odavezető utat is élvezzétek, vidáman emlékezzetek rá.

HAPPILY EVER BY DIÁNA VÍGH  esküvőszervezés

.

AquamarinaAz Aquamarina a legnagyobb rendezvényhajó Magyarországon. Összesen 40 szobával és 5 rendezvényteremmel rendelkezik. Esküvőre a kifejezetten erre a célra kialakított, légkondicionált, full panorámás Duna terem (100-150 fő) és az Étterem (40-70 fő) ideális választás. Továbbra is tartjuk az a jó szokásunkat, hogy minden nálunk házasodó párnak ajándék lakosztályt biztosítunk.

AQUAMARINA HOTEL  Rendezvényhajó & Étterem

.

A Deák Udvarház egy romantikus erdei kúria Kakucson. A Budapest mellett megbúvó, akác és fenyves erdőkkel körülölelt udvarházunk álomesküvők varázslatos színhelye. A környezet, az udvarház miliője és családunk vendégszeretete egyedi élménnyé varázsolja a nálunk eltöltött időt. A táj nagyszerűségével, a hely pozitív energiájával, családunk minden szeretettével és finomabbnál- finomabb kemencés ételeinkkel várjuk vendégeinket.

DEÁK UDVARHÁZ  rendezvény és esküvőhelyszín

Teljes dekorációk készítésével, bútorok és tárgyak felújításával és bérbeadásával foglalkozunk.
A komplett esküvői arculat elkészítésében a segítségetekre tudunk lenni. Így a meghívótól az utolsó szál virágig egy stílusban tudhatjátok a Nagy napotok megjelenését. Esküvőkre, fotózásokra és más eseményekre praktikusan ki is bérelhetőek tárgyaink.

CHETRES  esküvői dekoráció

.

Szeretnétek az esküvőtökön meglepni a vendégeiteket egy felejthetetlen nyitótánccal? Itt lehetőséget kaptok minden igény megvalósításához. Tegyétek emlékezetessé a nagy napot és még a tánclépéseket se bízzátok a véletlenre! Személyes vagy online táncórákra jelentkezhettek, akár az utolsó pillanatban is. Válogassatok a kurzuslehetőségek közül!

SZABAD EGY TÁNCRA?  esküvői táncoktatás

.

Az Egy csipet torta célja, hogy valódi értéket és minőséget képviseljen, éppen ezért, tortáink nem „futószalagon”, hanem minden esetben személyre szabottan, az egyéni igényeknek megfelelően, megrendelésre készülnek. Fontosnak tartjuk a letisztult, stílusos megjelenést, azonban valljuk, hogy egy torta csak akkor lehet tökéletes, ha az esztétikumhoz a minőségi, természetes alapanyagokból megalkotott ízélmény is párosul.

EGY CSIPET TORTA  egyedi torták

.

Megnyitottuk Magyarország első tradicionális angol teázóját-vintage butikját, ahol házi sütemények, a legjobb minőségű angol teák, kávék, különleges limonádék várnak majd titeket, a galérián pedig egészen ritka és gyönyörű vintage ruhák és kiegészítők lesznek amiket Londonból és itthonról hozunk nektek… A koncepció picit új, a csapat a régi..

CYDONIA VINTAGE  antik esküvői ruhák és kellékek.

.

.A Cross&Field üzlete különleges kis sziget a főváros forgatagában… ahol olyan hangulatot, figyelmességet, és őszinte törődést tapasztalhatunk, amit sokszor a magasan pozicionált bespoke üzletekben sem. Ha jobban belegondolok, ez olyasmi, ami nem az üzlet kategória függvénye, hanem az embereké, akik a lelkét alkotják az egésznek. Engem, mindenekelőtt, ez győzött meg…

Brainel Mehandi stílusszakértő.

CROSS & FIELD  men’s fashion

.